Saturday, January 14, 2012

THE PIZZA'S



SALAM alll.....
ehemmmmmmm..
akhirnya jadi jgk buat pizza..
thanks to kak ITA ...
kerana KONGSI resepi bersama kami...

da banyak resepi kak ita saya cuba dan semua nye berhasil..
sebenarnye saya dah fobia dgn mengambil resepi2 dari blog...
disebabkan dgn 1 kejadian n kesalah fahaman kan..

tp alhamdullilah tgk kak ita punya celetoh dlm blog saya tau kak ita nie orgnye mcm mana..

eheeeee~~

soooo...

this is it ape yg telah saya curi n cuba dari dapur kak ita..
berhasil juga...


nak tgk jommm


zassssssssssssssss!!

ecececehhhhh mcm ape je kan...ahahahah...

hasil tangan sebelom bakar....

sebelom dan selepas bakar.......





yang ini pulak...tak menyempat nak snap dah ade org mencubanyew...adehhh!!



Wednesday, January 4, 2012

HELLO!!

BLOG ini hanyalah untuk link2 blog masakkan yang saya gemari!!!